Cocktail Workshop | Op jouw locatie of bij ons in Rijswijk

Zelf cocktails maken
De basis leren van het cocktails shaken en natuurlijk lekker experimenteren. Dat is in een notendop de cocktailworkshop van Cocktails and more.
Uitermate geschikt als onderdeel van een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of evenement.

Door middel van proeven en mixen zullen we het ontstaan en de evolutie van de cocktail behandelen. Tijdens deze reis om de wereld komen
alle basisdranken en de klassieke cocktails aan bod. Ook voor mensen die geen alcohol drinken is de workshop interessant. Als we op locatie komen
nemen we alle benodigdheden mee; bar, tafels, bartendertools, glazen, ingrediënten en uiteraard een leuke workshopleider en begeleiding.

Locatie naar keuze

Iedere locatie is mogelijk!

Waar dan ook...
Onze workshops op locatie kunnen werkelijk overal gegeven worden, op het strand, in het bos, in een kasteel, gewoon thuis of in een wolkenkrabber. Wij brengen alle materialen mee. Bar, tafels, bartendertools, glazen, ingrediënten en uiteraard een leuke workshopleider en begeleiding.

Prijzen

10-20 pers.   € 45,00 p.p. incl btw

21-30 pers.   € 40,00 p.p. incl btw

31-40 pers.   € 35,00 p.p. incl btw

41-50 pers.   € 30,00 p.p. incl btw

51-60 pers.   € 25,00 p.p. incl btw

61-80 pers.   € 20,00 p.p. incl btw

Onze Speak-Easy

Workshopruimte in jaren 20 stijl.

Onze Speak-easy ruimte in jaren 20 stijl.
Speciaal voor workshops hebben wij in ons pand in Rijswijk een speciale ruimte ingericht. De ruimte is gedecoreerd in de stijl van de jaren waarin de cocktail op haar hoogtepunt was, de drooglegging met haar illegale bars en burlesque danseressen. Hier is alles aanwezig, bartendertools, glazen, ingrediënten en leuke begeleiding.

Prijzen

Max. 30 personen

10-15 pers.   € 32,00 p.p. incl btw

16-30 pers.   € 27,00 p.p. incl btw
Aanvragen

.

De prijzen zijn Inclusief alle materialen, bar en een bartender met veel kennis van cocktails. De workshop duurt circa 1,5 uur. Tijdens de workshop maak je zelf drie cocktails die je uiteraard mag opdrinken!

Alle prijzen zijn incl. BTW maar ex. € 1,- per km reiskostenvergoeding.

Naar wens blijven we na afloop van de workshop nog cocktails maken. Extra cocktails kosten € 4,- per stuk en extra uren bartender(s) € 40,- per uur.

Vraag aan