Over ons

Cocktails op locatie
Wij verzorgen cocktailcatering en cocktailworkshops op locatie. Bij Cocktails and more houden we van simpel en duidelijk. We werken met heldere pakketten waaruit direct blijkt wat je krijgt en wat het kost; zowel voor onze catering als voor de workshops. Met 15 jaar ervaring als cocktailcateraar weten we alles van ingewikkelde cocktails. Maar het inhuren van een professionele cocktailbar kan vanaf nu heel simpel.

Cocktails and more is a label of Booz event design

Meer dan 500 personen?
Voor de cocktail experience kan je kiezen uit 3 sferen in 3 formaten. Onze workshops zijn op basis van groepsgrootte. Ben je op zoek naar maatwerk of een voorstel voor grotere events? Kijk dan eens bij de grote zus van Cocktails and more, Booz event design.

Cocktails and more is opgericht om cocktail catering en workshops helder en overzichtelijk te maken. Onze bars komen bij Booz event design vandaan. Wil je meer informatie over maatwerk, verhuur bars en meubilair, bar verkoop maar ook merk advies en grotere event producties? Dan ben je bij Booz event design aan het goede adres. Een mooi event begint en eindigt letterlijk en figuurlijk bij de bar.

Voorwaarden

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Cocktails and more. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Cocktails and more. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Cocktails and more behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. De op deze website getoonde informatie wordt door Cocktails and more met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Cocktails and more sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.